*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
גלו את סיפורו של המטבח העשוי מטעמים מוכרים וטכניקות יוצאות דופן.
המטבח שלו מציע שילוב מושלם של מחיר סביר ואיכות עם מאכלים פשוטים וערבים לחך של כולם. דווידה אולדאני הוא אחד השפים המפורסמים שקיבלו בברכה את Lavazza למסעדות שלהם. תוכלו ליהנות אצלו ממטבח שף יוצא דופן ומספל קפה Lavazza, ב- D'O, New D'O ו- Oldani Cafe.
מסעדת D'O נפתחה בשנת 2003 בעיר הולדתו קורנארדו שבמחוז מילאנו, והיא מבוססת על שנים של חוויותיו בסביבת שפים ידועים דוגמת גואלטיירו מרקזי, אלברט רו, אלן דוקאס ו פייר ארמה.
כל השפים הנודעים האלה היו מורים חשובים שתרמו להצלחת הקריירה של אולדאני. מרקזי דחף אותו לעבר דרך מסוימת להבנת המקצוע שלו, ו אלברט רו עזר לו לגלות את העדינות של המטבח הצרפתי. מצד שני, דוקאס הראה לו את ההבט הניהולי שהולך יד ביד עם מקצוע השף, ופייר ארמה חשף בפניו את הסוד האחרון: חשיבות המאפים במטבח הצרפתי.
אולדאני פיתח רעיונות של כל אחד מהמורים שלו לכדי יצירת פילוסופיה קולינרית ייחודית: מטבח פופ. דרך בישול חסכונית: מלאת טעם ומתאימה להצגת הערך של הטעמים המסורתיים ביותר במצבם הטבעי ביותר. הרעיון שבלב הפילוסופיה הוא הדגשה של טעמים שכולם מכירים, אבל מזווית אחרת.
לאחר שנה אחת בעסקי המסעדנות, המדריכים הגסטרונומיים המוסמכים ביותר הכניסו אותו לרשימת השפים המובילים של המטבח האיטלקי, וחמש שנים בלבד לאחר מכן, ב-2008, הוא קיבל את מדליית Ambrogino d’Oro (אמברוג'ינו ד'אורו) מעירית מילאנו.
הקריירה הקולינרית של אולדאני התקדמה משמעותית בזכות רבים מהפרויקטים הנלווים שלו המבוססים על האומנות הקולינרית שלו. ב-2013 הוא הוזמן להרווארד כדי לתאר את החוויה שלו כיזם בעקבות מקרה בוחן של המסעדה שלו שפורסם בכתב העת Harvard Business School Review. בנוסף הוא גם חיבר מספר ספרים, כגון Storie di sport e cucina (סיפורי ספורט ומטבח) 2013, CheFacile (כל כך קל), 2013, “Pop Food” (אוכל פופ) 2015, D’O eat better (לאכול טוב יותר על פי D'O) 2016. ב-2015 הוא גם הרצה בבית הספר לעסקים HEC בפריז, נבחר כשגריר EXPO 2015 והשתתף כנואם בפורום העסקים העולמי במילאנו.
D'O הוא לא המיזם העסקי היחיד שלו. בשנת 2014 הוא הקים את בית הקפה Davide Oldani Cafè, בר קפה באזור פיאצה דל לוסו החדש של נמל התעופה מלפנסה במילאנו. במקביל לפתיחת המסעדות שלו במנילה ובסינגפור, חנך אולדאני את מסעדת D'O החדשה. ה-D'O החדשה, שהייתה גרסה מפותחת של קודמתה, הוקמה על מנת לאפשר לו ליצור מטבח 'גדול' יותר שיעמוד בשורה אחת עם מטבחים אחרים באיטליה ומחוצה לה. אולדאני זכה בכוכב המישלן הראשון שלו עבור D'O ב-2016 ובשני ב-2020. כתוצאה מכך, דווידה אולדאני הוא כיום אחד מ-50 השפים המובילים המשמשים כשגרירים של המטבח האיטלקי בעולם.