Back
סיפורי לוואצה
ALT alt

אהבתו של השף טראנשנט ל-Lavazza

הסוד מאחורי קינוחי הדגל הקלילים והמענגים של טראנשנט.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

 יאניק טראנשנט , יליד פריז, הוא כיום אחד השף-קונדיטורים המובילים בעולם. במסעדה שלו  Neva Cuisine, בה ניתן למצוא גם  קפה Lavazza, הוא מבטא את היצירתיות שלו דרך המנות שלו. הוא משלב טעמים, מרקמים וטמפרטורות בפשטות ובקוֹהֶרֶנְטִיּוּת. כאשר הוא בוחר את המרכיבים הוא לא מחפש טעמים מורכבים או ראוותניים. מוצרי הדגל שלו הם הקינוחים הקלילים והמפוארים.

תשוקתו של טראנשנט לאוכל התעוררה בשלב מוקדם בחייו, ולאחר שסיים את לימודי הקולינריה, הוא גילה את עולם המאפים הצרפתי במסעדה בה עבדה אחותו, במלון שרתון ברויסי (Roissy), שם קיבל מאוחר יותר את תפקיד השף קונדיטור.

בעודו מחפש מקורות השראה חדשים, עבד טראנשנט במשך שישה חודשים במסעדת גורמה צרפתית באירלנד לפני שחזר לצרפת כדי להיות השף קונדיטור השני ב- La Grande Cascade. לאחר שנתיים בלבד בתפקיד זה, קודם טראנשנט לתפקיד שף קונדיטור ראשי.

במהלך שהותו בצרפת, שמונה השנים החשובות ביותר בקריירה שלו, פגש יאניק את ביאטריס גונזלס, סגנית הסו שף שהגיעה במקור ממקסיקו. בשלב זה החליטו שני השפים, שהעולמות הגסטרונומיים והסגנונות שלהם כל כך השלימו זה את זה, להשתחרר ולפתוח מסעדה משלהם. ביולי 2011 פתחו גונזלס וטראנשנט, יחד עם בעלה של גונזלס, מתיו מרקנט, את Neva Cuisine.


שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.