*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
גלו עם Lavazza את המסעדה של דוראן: מפגש בין מטבח עילי, טאפאס, קפה והשמחה שבשיתוף.
כשמדברים על השף ויויאן דוראן, אי אפשר להתחיל בלי להזכיר את ההצלחה הגדולה ביותר שלו: כוכב המישלן שהוענק ל-Eguiazabal, Le bar à vin.
השף דוראן הוא הבעלים הגאה של המסעדה הראשונה במדריך מישלן המציעה טאפאס-א-לה-קארט!
פילוסופיית המטבח העילי שלו מורכבת משילוב של פשטות לכאורה עם טכניקה מעודנת במיוחד. המתכונים של דוראן, שכוללים רק חומרי גלם טריים של יצרנים מקומיים, כוללים גם שני גלונים של אהבה, ארבע כפות של תשוקה, שלוש כוסות גדולות של נדיבות, קורטוב של הכללה, קמצוץ של טירוף, שביב של התלהבות, חופן של עידוד, ומעל לכל, רצון עצום לחלוק את האושר שלו עם אורחיו.
דוראן, שנולד באזור הפירנאים, התלהב מאוכל כבר מגיל צעיר מאוד ונמשך באופן טבעי לקבלת תעודת שף מ בית הספר להסעדה בסואילאק (Souillac).
לאחר תקופת התלמדות בכמה מסעדות מוכרות בדרום ובמזרח צרפת, הוא החל את דרכו המקצועית בעבודה לצד אלאן דוקאס במונקו. מכאן הוא המשיך לתפקיד סו-שף במלון Grand Hotel בסן-ז'אן-דה-לוז (Saint-Jean-de-Luz) עם ניקולא מאסה, לפני ש פתח יחד עם אשתו את המסעדה הראשונה שלו,La Taverne Basque . לאחר מכן הוא פתח את המסעדה השנייה שלו, Chez Claire et Vivien במוזאון הבסקי של אקומוזה בסן-ז'אן-דה-לוז. לבסוף, בעידודו של השף אלן דוקאס ב-2014, דוראן סוף סוף לקח את המושכות במטבח של “Prince Noir”, בלורמונט.
במסעדה הנוכחית שלו, Le Prince Noir, תוכלו ליהנות מ מגוון מוצרי Lavazza לאחר ארוחה נהדרת.