*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
מתכון זריז ופשוט מהמומחים של Lavazza, מושלם בכל שעה ביום.
גביעי שוקולד וקפה הם וריאציה טעימה של גביע הגלידה האייקוני המוכר בכל רחבי העולם.
גביע הגלידה, שעשוי מוופל או ביסקוויט, הומצא בשנת 1903 על ידי איטלו מרקיוני, איטלקי מקדורה שרשם עליו פטנט בוושינגטון די.סי.
היום אנחנו מציגים בפניכם גרסה סופר טעימה וקלה להכנה. אתם יכולים לדמיין לעצמכם קינוח יותר טעים מזה?
להכנת הקונוס
200 גרם שוקולד מטומפרר
10 גרם אבקת קפה
לקצף הלימון
7 גרם סוכר
2 גרם קליפות לימון
20 גרם מיץ לימון
50 גרם מרנג איטלקי
70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת
2 גרם ג'לטין
לקצף התפוזים
7 גרם סוכר
2 גרם קליפות תפוז
20 גרם מיץ תפוזים
50 גרם מרנג איטלקי
70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת
2 גרם ג'לטין
לקצף הקפה
80 גרם חלמונים
220 גרם שמנת 35%
60 גרם סוכר
50 גרם קפה ריסטרטו
60 גרם קורנפלור
40 גרם מים
8 גרם רום
מכינים את הגביע
1. מערבבים את הקפה הטחון עם השוקולד המטומפרר.
2. מוזגים את התערובת לתוך הקונוסים.
3. מחכים מספר שניות. הופכים אותם כדי להוציא את עודפי השוקולד.
מכינים את מוס ההדרים
1. מערבבים את הסוכר עם הקליפות ומוסיפים את המיץ.
2. מערבבים לתוך המרנג ומוסיפים חלק מהתערובת לג'לטין המרוכך.
3. מכסים ומוסיפים לשמנת המוקצפת למחצה.
1. ממלאים את הגביעים בקצף שהכנתם.
2. מקשטים בפולי קפה ונהנים מהמתיקות שלהם.