Back
סיפורי לוואצה
ALT ALT

הכנת גביעי שוקולד וקפה עם Lavazza

מתכון זריז ופשוט מהמומחים של Lavazza, מושלם בכל שעה ביום.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

גביעי שוקולד וקפה הם וריאציה טעימה של גביע הגלידה האייקוני המוכר בכל רחבי העולם.

גביע הגלידה, שעשוי מוופל או ביסקוויט, הומצא בשנת 1903 על ידי איטלו מרקיוני, איטלקי מקדורה שרשם עליו פטנט בוושינגטון די.סי.

היום אנחנו מציגים בפניכם גרסה סופר טעימה וקלה להכנה. אתם יכולים לדמיין לעצמכם קינוח יותר טעים מזה?

רכיבים

להכנת הקונוס

200 גרם שוקולד מטומפרר

10 גרם אבקת קפה

 

לקצף הלימון  

7 גרם סוכר

2 גרם קליפות לימון

20 גרם מיץ לימון

50 גרם מרנג איטלקי

70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת

2 גרם ג'לטין

 

לקצף התפוזים

7 גרם סוכר

2 גרם קליפות תפוז

20 גרם מיץ תפוזים

50 גרם מרנג איטלקי

70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת

2 גרם ג'לטין

 

לקצף הקפה

80 גרם חלמונים

220 גרם שמנת 35%

60 גרם סוכר

50 גרם קפה ריסטרטו

60 גרם קורנפלור

40 גרם מים

8 גרם רום

הנחיות

מכינים את הגביע

1.     מערבבים את הקפה הטחון עם השוקולד המטומפרר.

2.     מוזגים את התערובת לתוך הקונוסים.

3.    מחכים מספר שניות. הופכים אותם כדי להוציא את עודפי השוקולד.

מכינים את מוס ההדרים

1.     מערבבים את הסוכר עם הקליפות ומוסיפים את המיץ.

2.     מערבבים לתוך המרנג ומוסיפים חלק מהתערובת לג'לטין המרוכך.

3.    מכסים ומוסיפים לשמנת המוקצפת למחצה. 

לסיום

1.     ממלאים את הגביעים בקצף שהכנתם.

2.    מקשטים בפולי קפה ונהנים מהמתיקות שלהם.  

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.