*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
בואו ליהנות מכל הטוב של הקינוח הבווארי הזה ביחד עם הטעם והחוויה של קפה Lavazza.
בין כל המוני הקינוחים שניתן להכין עם ארומה של קפה, זה אחד הטעימים שבהם. אנחנו מדברים על עוגת קפה בווארית, קינוח מרענן ועדין שמעוטר בתווים של המשקה, שמעניק לקינוח טעם מובחן ונעים. בכתבה זו נראה מה אנחנו צריכים כדי להכין אותו בדרך הטובה והטעימה ביותר!
קודם כל, הנה המצרכים שאתם צריכים כדי להכין את עוגת הקפה הבווארית. כפי שניתן לראות, אין במתכון הרבה מרכיבים ואפשר למצוא אותם בקלות!
למרות השם שלה, נראה שמקור העוגה הבווארית הוא דווקא בצרפת. צרכו אותה בתחילת המאה ה-18 בגרמניה כמשקה עשוי חלב, תה וליקר שיובא על ידי שפים צרפתים שעבדו בחצר הבווארית. מאה שנים לאחר מכן, היא התפשטה בצרפת בתור הקינוח שאנחנו מכירים כיום, כגרסה של המשקה הזה.
אפשר לקשט את עוגת הקפה הבווארית שלכם בדרכים שונות, למשל, כף של שמנת, מעט קינמון, פולי קפה או פירות יבשים קצוצים.
מאוד מומלץ להשתמש באספרסו במתכון זה. תערובת עוצמתית, מלאת-גוף, ומעוגלת שמשלבת בין עראביקה מרכז-דרום אמריקאית ורובוסטה אסייתית או אפריקאית, היא הבחירה הנכונה שתיתן לקינוח שלך טעם וארומה יציבים, וניחוח נפלא.
המתכון המהיר והנהדר הזה הוא הדרך הטובה ביותר לסיים את ארוחת הערב שלכם ולהדהים את האורחים! עוגת הקפה הבווארית היא קלה להכנה וטעימה, קינוח ארומטי שלא דורש הרבה מאמץ שכולם יעריכו, וחובבי הקפה יאהבו בטירוף!