*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
למדו כיצד להכין את אחד מהקינוחים האהובים בעולם עם טוויסט של קפה.
עוגת גבינה בטעם קפה היא אחת הגרסאות האהובות ביותר של מתכון פופולרי ואהוב מאוד לקינוח אמריקאי, עוגת הגבינה הקלאסית.
עוגת גבינה זו מלאה בטעם של קפה, עשירה במתיקות וקרמית להפליא. מה עוד אפשר לבקש בקינוח?
יש האומרים שעוגת הגבינה הראשונה נוצרה באי היווני סאמוס. היא נועדה לספק אנרגיה לספורטאים במשחקים האולימפיים הראשונים בשנת 776 לפנה"ס, ולעתים קרובות שימשה גם כקינוח העיקרי בחתונות, הידוע כיום כעוגת חתונה.
כדי להכין את הקינוח הטעים והפשוט הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בתערובות כמו Qualità Oro. תערובת ממרכז אמריקה בעלת טעם מובחן, מיוצרת ממבחר פולי העראביקה הטובים ביותר, עם תווים ארומטיים מתוקים ופירותיים.
100 מ"ל קפה
250 גרם מסקרפונה
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם אבקת סוכר
15 גרם ג'לטין
250 גרם ביסקוויטים
40 גרם סוכר
150 גרם חמאה
5 גרם אבקת קפה
200 גרם דבש עצי שיטה
100 מ"ל מים
1. מפוררים את הביסקוויטים לתוך קערה ומערבבים פנימה את הסוכר ואת אבקת הקפה.
2. ממיסים את החמאה לגמרי.
3. מוזגים את החמאה המומסת מעל לתערובת ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה וחלקה.
1. בקערה, מערבבים את גבינת המסקרפונה, גבינת השמנת ו אבקת הסוכר.
2. מרככים את דפי הג'לטין במים קרים וממיסים אותם בקפה החם.
3. מוסיפים את הקפה לתערובת הגבינות ומערבבים עד ליצירת תערובת אחידה וחלקה.
1. מניחים שכבה של בצק ביסקוויטים בעובי של כחצי ס"מ בתחתית תבנית בגודל מנה אישית ומניחים להתקרר במקרר למשך כחצי שעה.
2. מוזגים את תערובת הגבינות והקפה מעל לבסיס הביסקוויטים, עד לגובה של כסנטימטר מהקצה.
3. מניחים להתקרר במקרר למשך כחצי שעה.
4. מוזגים על העוגה שכבה של ג'לטין בעובי של כחצי ס"מ ומניחים במקרר למשך שש שעות.
5. מרכיבים את המנה בכלי הגשה ומקשטים עם ג'לי דבש ואבקת קפה.