Back
סיפורי לוואצה
ALT alt

מתכון לגרניטה קפה עם קרם ריקוטה

למדו כיצד להכין קינוח פשוט וקליל שכולל בתוכו את הקפה של אחרי הארוחה.

מאת צוות Lavazza 2-3 דקות

איזה קינוח יפהפה. אתם לא צריכים לקנות כרטיס טיסה לסיציליה כדי ליהנות מהטעם האותנטי שלה.

אחד ממתכוני הגרניטה האהובים עלינו הוא גרניטה קפה עם קרם ריקוטה. גרניטה היא משקה הבסיס המושלם ליצירת מתכונים עם שלל מרכיבים, כולל קפה.

כדי להכין את המתכון המעולה הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בקפה 100% עראביקה, כמו למשל Cereja Passita, תערובת מלאת-גוף מרמת סרדו, עם תווים ארומטיים של דבש ושוקולד.

קל מאוד להכין את המתכון הקפוא הנהדר הזה! נסו את זה בבית!

             

כלים

מקינטה
קערה
מטרפה
תנור

רכיבים

500 מ"ל קפה
100 גרם סוכר
50 מ"ל מים
חצי מקל וניל
125 גרם ריקוטה מחלב פרה
30 גרם אבקת סוכר
4 פרוסות בריוש

הנחיות


מכינים את הגרניטה

1. מכינים את הקפה במקינטה.

2. מערבבים את הסוכר ואת מקל הווניל בסיר ומביאים לרתיחה.

3. יוצקים הכול לקערה ומכניסים למקפיא.

4. מערבבים באמצעות מזלג כל 30 דקות עד להקפאה.

מכינים את קרם הריקוטה ואת וופל הבריוש

1. מעבדים את הריקוטה ואבקת הסוכר עם המטרפה עד שמתקבל קרם אחיד ולאחר מכן מניחים במקרר.

2. קולים את פרוסות הבריוש בתנור למשך 5 דקות בחום של 180°C.

לבסוף, מגישים את הגרניטה בכוס, מעטרים בכף מלאה בריקוטה מתוקה ובוופל בריוש.

אם אתם מבקרים באיטליה במהלך הקיץ, במיוחד בדרום איטליה, אתם חייבים לנסות את הגרניטה המפורסמת. פינוק מרענן, מלוח ומתוק, זהו משקה חובה, במיוחד בימים חמים.

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

FLAGSHIP STORE

ליהנות מחוויית Lavazza אותנטית בחנויות שלנו.