*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
*Lavazza אינה שותפה של Nespresso, והיא אינה מקבלת ממנה תמיכה או חסות
למדו כיצד להכין קינוח פשוט וקליל שכולל בתוכו את הקפה של אחרי הארוחה.
איזה קינוח יפהפה. אתם לא צריכים לקנות כרטיס טיסה לסיציליה כדי ליהנות מהטעם האותנטי שלה.
אחד ממתכוני הגרניטה האהובים עלינו הוא גרניטה קפה עם קרם ריקוטה. גרניטה היא משקה הבסיס המושלם ליצירת מתכונים עם שלל מרכיבים, כולל קפה.
כדי להכין את המתכון המעולה הזה, אנחנו ממליצים להשתמש בקפה 100% עראביקה, כמו למשל Cereja Passita, תערובת מלאת-גוף מרמת סרדו, עם תווים ארומטיים של דבש ושוקולד.
קל מאוד להכין את המתכון הקפוא הנהדר הזה! נסו את זה בבית!
מקינטה
קערה
מטרפה
תנור
500 מ"ל קפה
100 גרם סוכר
50 מ"ל מים
חצי מקל וניל
125 גרם ריקוטה מחלב פרה
30 גרם אבקת סוכר
4 פרוסות בריוש
1. מכינים את הקפה במקינטה.
2. מערבבים את הסוכר ואת מקל הווניל בסיר ומביאים לרתיחה.
3. יוצקים הכול לקערה ומכניסים למקפיא.
4. מערבבים באמצעות מזלג כל 30 דקות עד להקפאה.
1. מעבדים את הריקוטה ואבקת הסוכר עם המטרפה עד שמתקבל קרם אחיד ולאחר מכן מניחים במקרר.
2. קולים את פרוסות הבריוש בתנור למשך 5 דקות בחום של 180°C.
לבסוף, מגישים את הגרניטה בכוס, מעטרים בכף מלאה בריקוטה מתוקה ובוופל בריוש.
אם אתם מבקרים באיטליה במהלך הקיץ, במיוחד בדרום איטליה, אתם חייבים לנסות את הגרניטה המפורסמת. פינוק מרענן, מלוח ומתוק, זהו משקה חובה, במיוחד בימים חמים.