באתיופיה, יצרני הקפה נאלצים להתמודד עם בעיות רבות הקשורות לרמת החיים הנמוכה של משפחותיהם, לפיתוח אישי של פעילות חקלאית ולשימוש בר-קיימא במשאבים טבעיים.
לכך יש להוסיף את חוסר היעילות של השוק ומחסור באפשרויות אחסון. לכן, Lavazza מסייעת ליצרני הקפה האתיופיים ללמוד את מיומנויות הייצור והניהול המתאימות ביותר למצבם, כך שיוכלו לצמוח באמת ביחד. לשם כך אנו משתמשים בשיטת בית ספר שדה חקלאי, שיטה ניסיונית המאפשרת למגדלים להבין איך לשפר את ייצור הקפה ואת איכותו באופן בר-קיימא.
אנו עובדים יחד למען שְׁלוֹמוּת הקהילות ולהשגת קפה עוד יותר טוב.