Business
FOOD SERVICE SOLUTIONS
@BUSINESS SOLUTIONS

מדריך בסיסי לבריסטה המקצועי

גלו עצות מובילות מהמומחים של Lavazza.

להיות בריסטה טוב פירושו לשפר בהתמדה את שיטות ההכנה, ללמוד כל הזמן עוד על קפה ולעשות ניסיונות בתערובות ובטעמים חדשים.

לכן, בין אם אתם בריסטי מובילים, מומחים או מתחילים, שליטה טובה בידע בסיסי לבריסטה היא בגדר חובה: החל מלמידה על סוגי הקפה השונים ועד להכנת ספל האספרסו המושלם.

מתוך גישה זו, יצרנו טבלת פרמטרים למיצוי לסיוע בהכנת תערובות Tales of Italy. טבלה זו היא מדריך לעיון מהיר עבור פרמטרים למיצוי (זמן, טמפרטורה, כמות מים וכמות קפה) לקבלת התוצאה הטובה ביותר בכל פעם.

בנוסף, ניתן להוריד שישה כרטיסי מידע על Tales of Italy: כל אחד מהם מתמקד בהיבט אחר של המוצר ובסיפור שלו.

הורידו את כרטיסי הלמידה על Tales of Italy כדי ללמוד עוד.

Alt
מסע ה-Collection
Alt
מארזי ה-Collection
Alt
Galleria
Alt
Canal Grande
Alt
Trastevere
Alt
תסיסה
Alt
מתכון לקפוצ'ינו
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
 alt alt
BUSINESS זה מסע

פנו אלינו אם אתם מעוניינים להיות חלק ממסע הקפה האיטלקי האותנטי במיקום שלכם!

גלו עוד

שירות לקוחות

זקוקים לעזרה? עיינו בשאלות הנפוצות שלנו או צרו עמנו קשר.

TRAINING CENTER

גלה עוד על רשת בתי הספר לקפה העולמית שלנו.