להיות בריסטה טוב פירושו לשפר בהתמדה את שיטות ההכנה, ללמוד כל הזמן עוד על קפה ולעשות ניסיונות בתערובות ובטעמים חדשים.
לכן, בין אם אתם בריסטי מובילים, מומחים או מתחילים, שליטה טובה בידע בסיסי לבריסטה היא בגדר חובה: החל מלמידה על סוגי הקפה השונים ועד להכנת ספל האספרסו המושלם.
מתוך גישה זו, יצרנו טבלת פרמטרים למיצוי לסיוע בהכנת תערובות Tales of Italy. טבלה זו היא מדריך לעיון מהיר עבור פרמטרים למיצוי (זמן, טמפרטורה, כמות מים וכמות קפה) לקבלת התוצאה הטובה ביותר בכל פעם.
בנוסף, ניתן להוריד שישה כרטיסי מידע על Tales of Italy: כל אחד מהם מתמקד בהיבט אחר של המוצר ובסיפור שלו.
הורידו את כרטיסי הלמידה על Tales of Italy כדי ללמוד עוד.